Feest: 25-jaar versID

Wat hebben reclame, technische documentatie, bedrijfsfotografie en illustraties met elkaar gemeen? Ze vallen alle vier onder één dak, namelijk als kernactiviteiten van versID. Het zijn dé vier pijlers waar eigenaren Hans en Marjon van der Mark nu al 25 jaar vele bedrijven mee vooruit helpen.

Door techniek met creativiteit te verbinden, had Hans in 1994 een unieke combinatie te pakken. Samen met Marjon bouwde hij dit uit tot het versID van nu, waarmee ze altijd met een frisse blik zoeken naar de beste ideeën en oplossingen voor hun opdrachtgevers. “Wij kruipen in de huid van het bedrijf, om zo te komen ‘van ID tot identiteit’. En in onze gebruikershandleidingen vertalen we techniek naar de gedachtegang van de gebruiker.”

Vandaag hebben ze met versID een jubileum te pakken, en niet zomaar een. “Ons grootste dankjewel daarvoor gaat naar onze klanten. Wij mogen ons mooie vak blijven uitoefenen omdat zij vertrouwen hebben in onze technische en grafische expertise.”

Natuurlijk blijven we ook in de toekomst graag voor u klaarstaan.

Bent u ook zo benieuwd naar ons verhaal? Lees hier meer: https://versid.nl/25-jarig-jubileum/

Weten wat versID voor u kan betekenen? Bel (0497-360325), mail (info@versid.nl) ons of neem vrijblijvend contact met ons op via www.versid.nl/contact/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

keyboard_arrow_up