Team versID

Wij bieden verschillende expertises op het gebied van reclame, marketing én techniek. Door onze vaardigheden en kennis vullen we elkaar perfect aan, waardoor we als team het beste resultaat leveren.
We werken nauw samen om tot creatieve en effectieve oplossingen te komen die aan de behoeften van onze klanten voldoen.
De kennis en het talent waarover we beschikken, willen we graag met je delen.

Marjon van der Mark

De grafisch ontwerper, creatieve marketeer en illustrator bij versID Communicatie.

“Gedreven en enthousiast, vol met ideeën… ja, dat ben ik! Creativiteit zit in mijn DNA dankzij mijn moeders creatieve genen. Van jongs af aan was ik al aan de tekentafel te vinden. Vorm, kleur en beeld heeft me altijd gefascineerd.

Nadat ik mijn beroepsopleiding aan het Grafisch Lyceum Eindhoven (grafisch ontwerp, vormgeving, DTP, visualisatie) succesvol had afgerond, startte ik mijn eigen studio Optima Forma. Twee jaar later (1995) trad ik in dienst bij versID Communicatie (toen nog Vander Mark VTC – Visuele Technische Communicatie).

Naast mijn werk heb ik met veel plezier de richting ‘Tekenkunst’ aan de Academie voor Schone Kunsten gevolgd en deze succesvol afgerond. Op naar nog meer creatieve ontplooiing de komende jaren.”

Hans van der Mark

De technisch documentalist, marketingman en fotograaf bij versID Communicatie.

“Mijn technisch inzicht heb ik te danken aan mijn vader. Belangstelling voor techniek én de passie voor fotografie deelden we samen vanaf mijn jonge jeugd. Ik denk dan ook vaak in beelden en oplossingen.

De opleidingen aan de LTS (elektrotechniek), MTS (werktuigbouwkunde), Fontys Hogeschool Eindhoven (marketing/communicatie) en de fotovakschool ik heb succesvol afgerond. Tijdens mijn carrière heb ik enorm veel kennis en ervaring op mogen doen op het gebied van techniek, technisch schrijven en illustreren, professioneel fotograferen, marketing/communicatie en management.

Na 10 jaar gewerkt te hebben bij een gerenommeerd bedrijf in Veldhoven, startte ik in 1994 mijn eigen bedrijf onder de naam Vander Mark VTC (Visuele Technische Communicatie). In 2008 werd de naamsverandering versID Communicatie doorgevoerd.”

Ilse Waterschoot

De webdesigner, content- en online marketeer bij versID Communicatie.

“Als klein meisje was ik altijd bezig met creatieve dingen en al snel was duidelijk dat ik ‘later’ een creatief beroep wilde uitoefenen.

Ik heb mijn opleiding aan de Sint Lucas in Boxtel in de richting grafische- en multimediale vormgeving succesvol afgerond. Hierna heb ik 10 jaar bij versID  gewerkt. Na een aantal jaren elders gewerkt te hebben werk ik sinds 2020 weer bij versID.

Tussentijds heb ik de opleiding Online marketing / Social media marketing succesvol afgerond en daarna de cursus Commerciële teksten schrijven / SEO (zoekmachineoptimalisatie). Ik blijf op diverse manieren kennis verzamelen om mee te kunnen bewegen in de online wereld. Bij versID Communicatie houd ik me bezig met het vormgeven en bouwen van websites, social media content en online marketing.”

Communicatie voor uiteenlopende bedrijven

Marketing │ Technische documentatieBedrijfsfotografieIllustraties

Met onze gedrevenheid en betrokkenheid leveren we een positieve bijdrage aan het totaalplaatje.
We gaan tenslotte samen voor resultaat!
Meer weten of een vrijblijvende offerte?
We maken graag kennis met je onder een kop verse koffie.
Kom bij ons langs in Bladel (De Kempen) en we beantwoorden al je vragen tijdens een vrijblijvend gesprek.
Natuurlijk mag je ons ook bellen:
T. +31 (0)497 36 03 25
M. +31 (0)6 53 23 62 40
of  MAILEN
keyboard_arrow_up