Team versID

Wij bieden verschillende expertises op het gebied van reclame, marketing én techniek. Door onze vaardigheden en kennis vullen we elkaar perfect aan, waardoor we als team het beste resultaat leveren.

We werken nauw samen om tot creatieve en effectieve oplossingen te komen die aan de behoeften van onze klanten voldoen.

De kennis en het talent waarover we beschikken, willen we graag met je delen.

Marjon van der Mark

De grafisch ontwerper, creatief dtp’er en illustrator bij versID Communicatie.

“Creativiteit zit in mijn DNA; mijn moeder en haar familie zijn ermee besmet. Ik kan er dus eigenlijk niets aan doen en wil er ook niets tegen doen haha. Van jongs af aan was ik al aan de tekentafel te vinden; vorm, kleur en beeld heeft altijd mijn interesse gehad.

Nadat ik mijn beroepsopleiding aan het Grafisch Lyceum Eindhoven succesvol had afgerond, startte ik mijn eigen studio Optima Forma. Twee jaar later ging ik daarbij werken bij versID Communicatie (toen nog Vander Mark VTC – Visuele Technische Communicatie) als grafisch ontwerper, vormgever, dtp’er en illustrator.

Naast mijn werk ga ik met plezier naar de Academie voor Schone Kunsten en volg ik momenteel de richting ‘Tekenkunst’.”

Hans van der Mark

De technisch documentalist, marketingman en fotograaf bij versID Communicatie.

“Mijn technisch inzicht heb ik te danken aan mijn vader. Belangstelling voor techniek én de passie voor fotografie deelden we samen vanaf mijn jonge jeugd. Ik denk dan ook vaak in beelden en oplossingen.

De opleidingen aan de LTS (elektrotechniek), MTS (werktuigbouwkunde), Fontys Hogeschool Eindhoven (marketing/communicatie) en de fotovakschool ik heb succesvol afgerond. Tijdens mijn carrière heb ik enorm veel kennis en ervaring op mogen doen op het gebied van techniek, technisch schrijven en illustreren, professioneel fotograferen, marketing/communicatie en management.

Na 10 jaar gewerkt te hebben bij een gerenommeerd bedrijf in Veldhoven, startte ik in 1994 mijn eigen bedrijf onder de naam Vander Mark VTC (Visuele Technische Communicatie). In 2008 werd de naamsverandering versID Communicatie doorgevoerd.”

Ilse Waterschoot

De webdesigner, content- en online marketeer bij versID Communicatie.

“Als klein meisje was ik altijd bezig met creatieve dingen en al snel was duidelijk dat ik een creatief beroep wilde uitoefenen ‘als ik later groot ben’.

Ik heb de opleiding Sint Lucas in Boxtel met de richting grafische en multimediale vormgeving succesvol afgerond. Hierna heb ik bijna 10 jaar bij versID Communicatie gewerkt. Na een aantal jaren elders gewerkt te hebben werk ik sinds ruim 2 jaar weer bij versID.

Tussentijds heb ik de opleiding Online marketing / Social media marketing afgerond en momenteel volg ik een opleiding Commerciële teksten schrijven / SEO (zoekmachineoptimalisatie). Bij versID houd ik me bezig met het vormgeven en bouwen van websites, social media content en online marketing.”

Communicatie voor uiteenlopende bedrijven

Reclame │ Technische documentatieBedrijfsfotografieIllustraties

Met onze gedrevenheid en betrokkenheid leveren we een positieve bijdrage aan het totaalplaatje. We gaan tenslotte samen voor resultaat!

Meer weten of een vrijblijvende offerte?

We maken graag kennis met je. Kom bij ons langs voor een kop verse koffie en we beantwoorden al je vragen tijdens een vrijblijvend gesprek.

Natuurlijk mag je ons ook bellen +31 (0)497 36 03 25 / +31 (0)6 53 23 62 40 of MAILEN.

keyboard_arrow_up