Ondernemerscafé wie neemt de (boks)handschoen op │ versID

OBGB Ondernemerscafé, Boksgala, Goede doel, KWF, Stichting Blaaldu'6, Marc de Bonte, Training Unit, nieuws

Ondernemerscafé, wie neemt de (boks)handschoen op?

Bedrijvige dames en heren uit de gemeente Bladel die zichzelf graag fysiek en mentaal willen testen kunnen deelnemen aan dit boksspektakel. Ben jij als ondernemer bereid om de boksring te betreden en de uitdaging aan te gaan?

Deze avond is een perfecte match om zakelijk te verbinden. Een mogelijkheid om samen met (potentiële) opdrachtnemers, opdrachtgevers en collega’s te genieten van een uitermate bijzondere avond. En… je kunt een bijdrage leveren aan het goede doel; KWF Kankerbestrijding of Stichting Blaaldu’6.

Deze 14e editie van het Ondernemerscafé gemeente Bladel wordt een hele bijzondere editie! De edities in 2016 zullen in het teken staan van gezondheid, beweging en sport.

 

In de boksring in de grote zaal van den Tref in Hapert zal een spektakel plaatsvinden:

– Rob van Brakel, sportfysiotherapeut en eigenaar Fysiotherapie Bladel neemt ons mee in een korte presentatie over preventie, gezondheid en ondernemen.

– Marc de Bonte, Belgische (kick)bokser, Glory world welterweight champion, biedt ons een kijkje in de wereld van het boksen.

– Ondernemers uit de gemeente Bladel krijgen de kans om 2×1 min. tegen elkaar te boksen (zie toegevoegde flyer). Aanwezige ondernemers kunnen inzetten voor twee goede doelen: KWF Kankerbestrijding of Stichting Blaaldu’6.

Wanneer: Donderdag 14 april 2016
Waar: Gemeenschapshuis D’n Tref, Alexanderhof 7 te Hapert
Programma:

20.00 Ontvangst met koffie en/of thee
20.30 Opening
20.35 Presentaties gevolgd door enkele bokswedstrijden
21.45 Napraten tijdens de netwerkborrel

Aanmelden voor DEELNAME AAN HET BOKSSPEKTAKEL is mogelijk tot uiterlijk 1 april 2016. Mail hiervoor naar info@trainingunit.nl o.v.v. voor- en achternaam en bedrijfsnaam. VOL=VOL!

Aanmelden voor aanwezigheid Ondernemerscafé is mogelijk via een mail naar ondernemerscafe@bladel.nl onder vermelding van naam (voor- en achternaam), bedrijfsnaam en aantal personen (per bedrijf maximaal 2 personen) en de ondernemers-vereniging waar u lid van bent.

Aanmelden hiervoor is mogelijk tot 7 april 2016.

Ontwerp, beeldbewerking en opmaak flyer gerealiseerd en gesponsord door versID in opdracht van OBGB Bladel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

keyboard_arrow_up