Actie versID met resultaat voor Voedselbank Bladel │ versID

Sponsoring, Voedselbank, gift, Reclamebureau, Technische illustraties, Bedrijfsfotografie, Technische handleidingen, nieuws

 

PC55 over de donatie van versID aan Voedselbank Bladel.

Bladel, 4 november 2015
Gulle gift versID aan Voedselbank
Voedselvoorraad slinkt zienderogen; enorme behoefte aan levensmiddelen

De Voedselbank Bladel is voortdurend op zoek naar fondsen, donaties en levensmiddelen. Temeer omdat de aanvoer van levensmiddelen vanuit de centrale Voedselbank steeds kariger wordt. Elke week komen er tweeënzestig gezinnen naar Bladel om een aanvulling te ontvangen op hun boodschappen. De vrijwilligers worden dan ook erg blij van een donatie zoals zij die onlangs van versID mochten ontvangen.

versID
Eerder dit jaar bestond het bedrijf versID Professionals in Communicatie precies eenentwintig jaar en dat jubileum wilden ze niet ongemerkt voorbij laten gaan. Hans van der Mark van versID: “We wilden met onze actie laten zien dat maatschappelijk verantwoord ondernemen belangrijk is voor ons en daarom kozen we ervoor om een actie te houden waar veel mensen baat bij zouden hebben. We besloten om gedurende een periode van eenentwintig dagen eenentwintig procent korting te geven aan klanten die een opdracht bij ons plaatsten. Die korting werd gedeeld tussen de Voedselbank en de klant; beiden kregen 10,5 %. Uiteindelijk leverde dat het mooie bedrag op van € 990,- . Voor dit bedrag mag de Voedselbank Bladel boodschappen gaan doen bij de Vershof in Bladel om zo een aanvulling aan verse producten te kunnen geven aan hun cliënten.” De Vershof heeft op haar beurt toegezegd een meer dan schappelijke prijs te rekenen bij de aankoop van de producten.

Steun de Voedselbank
Kasper Touwen, voorzitter van de Voedselbank is bijzonder blij met deze gulle gift. “We komen echt te kort bij de Voedselbank. Onlangs is er in Bergeijk een Voedselbank geopend en daarmee hebben wij zo’n twintig gezinnen minder te voeden. Onze voorraad slinkt echter zienderogen en we zijn blij met alle hulp die we krijgen. Er is een grote behoefte aan lang houdbare levensmiddelen maar ook aan versproducten komen we wekelijks te kort. Enerzijds wordt er door winkeliers zuiniger ingekocht waardoor er minder overblijft, anderzijds wordt er efficiënter geproduceerd. Op zich zijn dat prima uitgangspunten vanuit de ondernemers gezien maar onze cliënten hebben het daardoor extra zwaar.” Mede daarom doet Kasper een verzoek om hulp aan iedereen die zijn medemens een warm hart toedraagt.

Bron: PC55

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Menu