MARKETING

Van IDee tot IDentiteit

Marketing: reclame voor het MKB in Bladel, De Kempen en omstreken

Jouw doelgroep attenderen op je product of dienst en aanzetten tot actie. De naamsbekendheid vergroten via offline en online marketing. De doelgroep van onze opdrachtgevers overtuigen, zodat dat nieuwe klanten en dus omzet oplevert. Dat is wat wij doen!

Afhankelijk van jouw doelen stellen we de juiste marketingmix samen. Wat voor jou en jouw doelgroep het beste werkt. De digitale marketingmethodes versterken daarbij de traditionele marketing.

Offline en online communicatie

Met ons creatief denkvermogen ontwikkelen we offline en online reclame die de juiste boodschap met het juiste gevoel overbrengt. Dat is waar we bij versID Communicatie sterk in zijn.

Wij verzorgen indien gewenst ook de fotografie en illustraties die de boodschap ondersteunen.

Wil je ons inschakelen voor jouw marketing? Bel ons vandaag nog om verse ideeën uit te wisselen.

versID voor logo's

Consistent communiceren

Consistent communiceren, zorgt voor een vertrouwd gevoel bij jouw doelgroep. Daarom zorgen wij ervoor dat elke uiting klopt binnen de identiteit van jouw bedrijf.

Of het nu gaat om een logo of een complete huisstijl. Of een brochure, verpakking, belettering, website of social media content. Ze moeten steeds jouw boodschap en gevoel uitstralen.

Alles voor jouw marketing onder 1 dak

Alle basisdisciplines hebben we in eigen huis. Voor de uitvoering of ontwikkeling van specifieke elementen waaronder drukwerk en beletteringen, werken we samen met vertrouwde professionals. Hierdoor ontstaat een flexibele capaciteit met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Wij bieden de totaaloplossing.

Van IDee tot IDentiteit

Het begint met het inventariseren en evalueren van de huidige communicatie. Deze optimaliseren we voor het gewenste resultaat. Naast het bedenken en vormgeven van alle uitingen kunnen we ook de uitvoering verzorgen. Maar als je liever de eindproductie in eigen beheer neemt, zorgen wij voor het juiste bestandsformaat. Jouw reclame is in goede handen bij versID.

Meer weten of een vrijblijvende offerte?

We maken graag kennis met je. Kom bij ons langs in Bladel (De Kempen) voor een kop verse koffie en we beantwoorden al je vragen tijdens een vrijblijvend gesprek.

Natuurlijk mag je ons ook bellen +31 (0)497 36 03 25 / +31 (0)6 53 23 62 40 of MAILEN.

Enkele voorbeelden van logo ontwerpen

(een logo is het basisonderdeel van een huisstijl)

Logo versID Communicatie - Marketingbureau Bladel, De Kempen

Bekijk hier een impressie van ons reclamewerk

DISCIPLINES

stars

Grafisch vormgeven

extension

DTP

add_box

Social media

create

Illustreren

devices

Website

text_format

Tekstschrijven

cast

Online marketing

check_circle

CE & Ri/E

camera

Fotograferen

keyboard_arrow_up