RECLAME

van ID tot Identiteit

Reclame: resultaatgericht communiceren met uw doelgroep

Doeltreffende reclame vergroot de naamsbekendheid, het maakt uw doelgroep attent op uw product of dienst en zet aan tot actie. Dat levert nieuwe klanten en omzet op. Wij denken met u mee over hoe uw reclame de juiste boodschap met het juiste gevoel overbrengt. Door de combinatie van grafische én technische expertise beschikken wij overigens over een enorm inlevingsvermogen voor technische bedrijven.

Wilt u ons inschakelen voor uw reclame? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Uw reclame ontwerpen en vormgeven

Onze kracht is het grafisch ontwerpen en vormgeven van reclame om uw doel te bereiken. Met ons creatief denkvermogen ontwikkelen we reclame die de doelgroep van onze opdrachtgevers overtuigt. Daarbij maken we gebruik van verschillende media die passen bij de doelgroep. versID verzorgt bovendien de fotografie en illustraties die de boodschap ondersteunen. Voor de uitvoering of ontwikkeling van specifieke elementen waaronder drukwerk en signing, werken we samen met vertrouwde professionals. U hoeft dus niet zelf op zoek naar verschillende expertises, want wij bieden de totaaloplossing.

Consistent communiceren

Consistent communiceren, zorgt voor een vertrouwd gevoel bij uw doelgroep. Daarom zorgen wij ervoor dat elke uiting klopt binnen de identiteit van uw bedrijf, of het nu gaat om een complete huisstijl of een logo, brochure, folder, flyer, banner, spanzeil, website of online content. Ze moeten steeds uw boodschap en gevoel uitstralen.

De juiste middelen voor het juiste resultaat

Welke uitingen geschikt zijn om uw gewenste doel te bereiken, is afhankelijk van uw product of dienst en uw wensen. Aan de hand van uw doelen stellen we vanuit de marketinggedachte de juiste mix samen. Dus wat voor uw doelgroep het beste werkt. Tot slot komen we tot één of meerdere uitingen. Vervolgens presenteren we deze volgens een tijdsplan aan uw doelgroep.

Van IDee tot identiteit

Het begint met het inventariseren en evalueren van de huidige communicatie. Deze optimaliseren we voor het gewenste resultaat. Naast het bedenken en vormgeven van alle uitingen, kunnen we ook de uitvoering verzorgen. Maar als u liever de eindproductie in eigen beheer neemt, zorgen wij voor het juiste bestandsformaat. Uw reclame is in goede handen bij versID. Samen met u gaan we voor resultaat. Bel ons vandaag nog om verse ideeën uit te wisselen!

Menu