Voedselbank gesponsord door versID en Stichting Houtje Touwtje │ versID

Voedselbank, Bladel, nieuws

versID en Stichting Houtje Touwtje sponsor Stichting Voedselbank Bladel.

Voor Voedselbank Bladel leverde het MALT-festival een leuk extraatje op; alle 250 flessen frisdrank die over waren, werden geschonken aan Voedselbank Bladel. Het IDee kwam van één van de sponsors van het MALT-festival: versID. Zij nemen graag een stukje maatschappelijke verantwoordelijkheid op zich. Dinsdag 25 maart werden de flessen overhandigd.

Maatschappelijke verantwoordelijkheid

Hans en Marjon van der Mark van versID werden – net als vorig jaar – benaderd door Stichting Houtje Touwtje om sponsor te worden van het MALT-festival. Hans en Marjon: “Op zich vonden wij het een mooie kans om lokale talenten een podium te bieden. Maar maatschappelijke betrokkenheid vinden we óók erg belangrijk. Door Voedselbank Bladel te ondersteunen hopen we te bereiken dat de jeugd inziet dat het niet altijd vanzelfsprekend is om in overvloed te leven. Dat er gezinnen zijn die niet het geld hebben voor een bezoek aan een leuk festival als MALT.”

Broodnodig

Het team van versID ging in overleg met Stichting Houtje Touwtje en die gingen graag mee in het idee. Bij het overhandigen van de frisdrank was Thomas van Beek van de stichting erg onder de indruk van het verhaal van Kasper Touwen. Hij besloot om ook alle T-shirts van de medewerkers te doneren. Een gezin van vier personen dat afhankelijk is van de hulp van de Voedselbank heeft een besteedbaar inkomen van maximaal € 340,- per maand. Let wel: daar moet alles van betaald worden: eten, kleding, vervoer, ontspanning, abonnementen e.d. Vandaar dat Voedselbank Bladel met grote dankbaarheid de gulle gift in ontvangst nam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

keyboard_arrow_up