ZWARTE KAAT PLAAT │ versID

Zwarte Kaat Plaat kleurplaat Marjon van der Mark

De Zwarte Kaat Plaat gebaseerd op “De legende van Zwarte Kaat” bij ons verkrijgbaar.

 

Ik werd enthousiast gemaakt door Anke en Jeroen (H&K Drank- en partyservice) welke geïnspireerd werden door mijn eigen gecreëerde Pluk Plaat, een positieve kleurplaat in coronatijd.

De legende waarover ze boeiend vertelden intrigeerde mij. Mijn creativiteit werd geprikkeld en we bedachten dat deze kleurplaat een mooie aanvulling is op het bestaande aanbod van Zwarte Kaat producten.

Bij verschillende (horeca)ondernemers is de Zwarte Kaat Plaat nu te vinden. De smaakmakende elementen en kenmerkende producten van de deelnemende bedrijven en organisaties van de ANWB fiets- en wandelroute zijn hierin als illustratie verwerkt.

Het vertrekpunt van de route is bij  Recreatiepark De Achterste Hoef. Kinderen kunnen zich fijn tijdens de Zwarte Kaat tocht of thuis vermaken met de Zwarte Kaat Plaat.

Bij interesse in exemplaren kunt u deze natuurlijk bij ons bestellen. U kunt dan ook kiezen voor een uitvoering waarbij uw bedrijfslogo mede in kleur wordt verwerkt in de kleurplaat.

De Zwarte Kaat Plaat is daarnaast verkrijgbaar als placemat in liggend A3 formaat.

Informeer ook naar de mogelijkheden voor het ontwerpen van uw eigen kleur-/knutsel-/puzzelplaat en placemat toegespitst op de activiteiten, stijl en mogelijkheden binnen uw bedrijf.

Dit maakt het persoonlijk en uniek!

 

Neem voor meer informatie gerust vrijblijvend contact met ons op.

 

versID Communicatie voor uiteenlopende bedrijven.

Reclame │ Technische documentatie │ Bedrijfsfotografie │ Illustraties

📞 +31497360325
📱 +31653236240
📧 info@versid.nl
🌐 www.versid.nl

 

#illustratie #plukplaat #zwartekaat #zwartekaatplaat #kaatplaat #kleurplaat #klodderszwartekaat #legende #bladel #blaalselegende #tipbladel #twinckeltje #henkdrankenpartyservice #hotelrestaurantdetipmast #nekkermenneke #deverlorensinjoor #recreatieparkdeachterstehoef #ouwebrandtoren #tenvorsel #heksenboom #akkerzicht #landalvennenbos #hollandershoeve #chocolage #dendoel #liberty #samensterk #communicatie #verseideeën #versid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Menu