Vers van de pers | versID

Wil jij ook vers nieuws ontvangen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en ontvang (max. 4 x per jaar) waardevolle tips en mogelijkheden waarmee versID Communicatie jou kan helpen.

HERKEN JIJ DIT?

Je wilt in beeld zijn met je bedrijf, product of dienst, maar je hebt daarvoor niet genoeg tijd en kennis. Hierdoor blijken je doelen niet haalbaar te zijn. Wij zien dat veel ondernemers hierdoor kansen laten liggen.

Als ondernemer heb je het vaak al behoorlijk druk. En dan óók nog tijd moeten vrijmaken om zélf reclame-uitingen of campagnes op te zetten én zichtbaar te zijn op social media. Het vraagt de nodige aandacht wil je hierin succesvol zijn.
Ligt daar eigenlijk je interesse wel of worstel je je er doorheen? Misschien houd jij je liever bezig met je corebusiness.

DRUK DRUK DRUK

Heb je er al eens aan gedacht om gebruik te maken van een externe ‘marketingafdeling’ met flexibele inzetbaarheid?

Wij geven je dan meteen een paar handige tips en weetjes waarmee je tijd kunt besparen bij diverse taken. En als je hulp nodig hebt, staan we natuurlijk voor je klaar!

TIP: Je genereert meer organisch bereik door gebruik te maken van een van de waardevolste netwerken: je collega’s. Zorg dat zij interactie hebben met de content door ze te taggen, een reactie te plaatsen of het bericht te delen op zijn/haar persoonlijke pagina.

EENHEIDSWORST

Alweer een folder op de mat zoals zovelen of wil jij je toch liever onderscheiden? Beursmateriaal zoals bij ‘de buurman’ of wil jij juist opvallen? Een verouderde website of een up-to-date en overzichtelijk ‘online visitekaartje’?

Grafische producten hoeven geen eenheidsworst te zijn. Het kan bij ons door een professional op maat gemaakt worden, passend bij jouw bedrijf.

Technische documentatie: EEN HANDLEIDING IS VERPLICHT ⚠

Heb je je al eens afgevraagd of de documentatie bij jouw machine of installatie wel in orde is? Voldoet deze aan de geldende Europese richtlijn, onder nieuwe normen en wordt het door de inspectie wel goedgekeurd? Kortom: wat gebeurt er als er iets mis gaat?

TIP: zorg dat de documentatie up-to-date is en dat het aansprakelijkheidsrisico wordt geminimaliseerd!

DE KRACHT VAN ILLUSTRATIES

Met behulp van een goede (technische) illustratie geef je een boodschap extra kracht of verrijk je een verhaal. Je kunt de doelgroep ermee raken, verrassen of juist iets te leren.

Woorden worden omgezet in een visualisatie, welke vaak makkelijker worden opgenomen dan tekst.

Heb jij er al eens aan gedacht om (digitale) illustraties in te zetten om jouw boodschap te vertellen?

LAAT JOUW BEDRIJF OPVALLEN

Trek de aandacht op Google met een kosteloos bedrijfsprofiel. Als bedrijf wil je gevonden worden door potentiële klanten. Het is daarom van belang een Google Bedrijfsprofiel aan te maken.

Met deze GRATIS tool kun je het bedrijfsprofiel beheren en up-to-date houden. Het zorgt ervoor dat het bedrijf zichtbaar is bij Google Zoeken en Google Maps. Op deze manier kunnen mensen makkelijk belangrijke informatie vinden zoals het adres, telefoonnummer, en openingstijden.

Kortom: zet GOOGLE BEDRIJFSPROFIEL in en vergroot de online zichtbaarheid!

Staat jouw bedrijf al op de kaart?

Team versID

Verschillende disciplines onder één dak:

▸ Professioneel logo
▸ Totale huisstijl
▸ Responsive website
▸ Social media
▸ Wervende personeelsadvertentie
▸ Digitale nieuwsbrief
▸ Pakkende beelden
▸ Technische handleiding
▸ Duidelijke instructies

𝐋𝐚𝐚𝐭 𝐡𝐞𝐭 𝐨𝐧𝐬 𝐰𝐞𝐭𝐞𝐧 𝐚𝐥𝐬 𝐰𝐞 𝐢𝐞𝐭𝐬 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐣𝐞 𝐤𝐮𝐧𝐧𝐞𝐧 𝐛𝐞𝐭𝐞𝐤𝐞𝐧𝐞𝐧.

versID: van IDee tot IDentiteit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

keyboard_arrow_up